2012. augusztus 13., hétfő

Rántott hal zöldséges-füstölt sajtos krumplipürével

A krumplipüré jó étel, de nem sok íze van. Persze lehet ezen is segíteni. Ennek sok módja van. Íme egy lehetőség. Hozzá rántott halat készítettem, igaz, egyszerű módon, mirelitből ( :-) )



Hozzávalók:


  • fél cukkini
  • 5 szem nagyobb gomba
  • só, bors
  • megmaradt krumplipüré
  • 50 g füstölt sajtkrém
  • 2 gerezd fokhagyma


Elkészítés:

A cukkinit kockázzuk (kb. 1x1 cm-re), a gombákat felezzük majd kb fél centiméter vastagságú szeletekre vágjuk. Kevés olajon elkezdjük pirítani a cukkinit. Figyelünk rá, hogy kicsit megpiruljon (ez ad neki jó ízt). Sütés közben sózzuk, borsozzuk. Mikor félig elkészült, hozzáadjuk a gombát. A végén belekeverjük a szeletelt fokhagymát. Hozzáadjuk a krumplipürét és a sajtkrémet. Addig keverjük, míg krémes állagú lesz. Kész, lehet tálalni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése